Test av Aclima Light Wool Reinforced mockneck

Produkttest - Samarbeten - Aclima

Test av Aclima Light Wool Reinforced mockneck

I samarbete med @aclima_norway Under vår resa till Norge har jag fått testa Aclimas underställ Light Wool Reinforced mockneck. 

Det visade sig att ett underställ var perfekt att testa på vår resa eftersom det uppe på fjället blåste kallt och var ca 10-11 grader. Då var tröjan under min skaljacka perfekt , tröjan användes även sena kvällar när vi fiskade och då mest som skydd mot mygg & knott 

Jag har fått prova den långärmade tröjan med zip-krage som gör det en- kelt att ventilera för optimal temperatur. Passformen är tight och det gillar jag eftersom det inte knölar sig under en värmande tröja eller jacka. 

Både tröjan & långkalsongerna värmer och svalkar när det behövs och passar antingen för sig själv eller som ett mellanlager när det är kallt el- ler om man är extra frusen. Light Wool Reinforced långkalsonger är tunna och mjuka och sitter också tight mot kroppen utan att tappa formen när de används. Både tröjan och långkalsongerna är förstärkta på utsatta ställen som knän, armbågar och axlar.

Jag rekommenderar varmt Aclimas underställ och detta ställ kommer att få hänga med på många vandringar och fisketurer i höst!

För dig som undrar så är priset följande;

LightWool Reinforced Mockneck: 1000 kr 

LightWool Reinforced Longs: 900 kr

#Aclima #Wool #Out PR #samarbeten #vandringstjejen