Rundtur Norrviken - Järvafältet 

Norrviken - Bögs Gård - Fäboda Gård -  - Norrviken 11,6 km

Idag blev det en 11,6 km rundtur med taxen Norma

26 mars 2018

Start Norrviken Station - bögs gård - Fäboda - viby - Slut Norrviken Station

Min Sambo Fredrik jobbade denna helgen så då blev det perfekt vandringstid för mig och Norma. Jag har varit sjuk från 14 februari och börjar precis känna mig frisk så detta var en "känna efter vandring".

Vi startade vår vandring vid Norrviken Pendelstation och vandrade mot brandstationen och sjön Ravalen.

Istället för att följa sjön hela vägen runt valde vi idag att gå vidare mot Bögs Gård för att sedan vika av på grusvägen som går mot Fäboda Gård.

Framme vid Fäboda Gård stannade vi en kort stund vid lägerplatsen för att dricka lite kaffe.

Vi vandrade sedan vidare mot Viby och Runbacka Skolan där Ida och Sixten går i skolan. Väl framme vid skolan var jag trött. Jag satt mig ner och vilade en stund på en bänk vid skolan. Solen värmde gott och jag funderade ett tag på om jag kunde ringa någon som skulle kunna köra mig hem sista biten. När jag vilat ett tag så kändes allt bra igen så jag och Norma vandrade vidare genom Viby ner mot Norrvikens Station.

Efter 11,6 km var vi hemma igen. Nu var vi båda jätte trötta och la oss för att vila en stund i soffan innan maten.

Jag kan varmt rekommendera denna runda eftersom det är lätt att ta sig till pendelstationen i Norrviken. Rundan kan göras längre eller kortare om man så vill.