2023 Dagens Industri - Bon Voyage 7 juni

Medverkan i media

2023 Dagens Industri - Bon Voyage 7 juni

Under våren har jag blivit intervjuad tvågånger för att delta i en bilaga till tidningen Dagens Industri och Dagens Nyheter - Bon Voyage.

Första intervjun kom ut den 7 juni 2023 och rubriken är Allemansvett för naturens och djurens skull!

Jag pratar om allemansrätten och vilken fantastisk rättighet det men att det också innebär skyldigheter. Om vi vill behålla vår vackra vildmark gäller det att vi lämnar så få spår efter som möjligt. Jag pratar om att naturen är som mitt andra hem och att jag brukar använda ordet "allemansvett" när jag pratar om hur man ska bete sig i naturen. 

Nästa intervju kommer i juli och då ger jag tips på fina vandringsleder i Sverige. 

Här nedan kan du ladda ner hela artikeln så den går lättare att läsa. Formatet är pdf.