Höghöjdsbana Ösjönäs Tivedens Nationalpark

Äventyr med barn - Vandra med barn - Tivedens Nationalpark

Höghöjdsbana Ösjönäs Tivedens Nationalpark

I juni 2022 besökte jag, Sixten och Ida Ösjönäs, som ligger mitt i Tiviedens Nationalpark, för att uppleva deras höghöjdsbana. 

Banans höjd varierar mellan 1-12 meter och är en riktig utmaning. Ida och Sixten fick hjälp av Joar, son till ägarna och instruktör, att på ett lugnt och pedagogiskt sätt ta sig igenom banan.

Under hela banan är man säkrad med dubbla selar. Banan avslutas med en zipline som ger en adrenalinkick när man högt uppe i luften glider över sjön till den närliggande ön.

Om Ösjönäs - Tiveden Adventure

På en udde ut i Stora Trehörningen, omgiven av Tivedens Nationalpark finns Ösjönäs höghöjdsbana - en spännande naturupplevelse på riktigt. Ösjönäs är ett riktigt äventyrscenter. Här kan förutom höghöjdsbana även paddla kanot, kajak, rida, tävla i 5-kamp, äta gott, sova kungligt i rina rum eller i häftiga safaritält med magisk utsikt ut över den lugna sjön Trehörningen.

https://osjonas.se/en/tiveden-adventure/ 

#vandringstjejen #pössel #roadstar #vanlife #vanlifesweden #female #husbil #plåtis #husbiltips #husbilsliv #höghöjdsbana, #Ösjönäs, #Tiveden, #High ropes course #husbil #plåtis #tiveden #zipline