En utenatt i månaden under ett år 2013

Genomfört äventyr en utenatt  i månaden under ett år 2013

"En utenatt i månaden under ett år"

Vilken grej det har blivit av mitt äventyr 2013

Klicka på bilderna nedan för att komma till de olika månaderna

 2013 ska vi tillbringa MINST en natt per månad i tält eller vindskydd - Vi kallar vårt äventyr för "ADVENTURE NIGHTS 2013". Jag ändrade senare namnet på äventyret till "En utenatt i månaden"

Uppdaterad text - 2019

Trodde faktiskt aldrig i min vildaste fantasi att så många skulle göra samma äventyr som jag gjorde 2013! Nu har det gått 6 år sedan äventyret (texten skriven 2019) och livet för mig ser helt annorlunda ut än det gjorde då (allt bara till det bättre)!

Men då, 2013 när jag gjorde mitt äventyr, så upp uppmärksammades det av både radio och tidningar. Många här på Utsidan följde mina strapatser och olika äventyr för att få ihop hela året.

Året efter mitt avslutade projekt startades en grupp på Facebook "en utenatt i månaden" av min numera vän Jan efter att han i sin tur läst om mitt äventyr/projekt. Facebookgruppen har idag över 3000 medlemmar. Medlemmarna i gruppen är oftast mitt upp i sitt äventyr att försöka få till alla 12 månaderna. En del lyckas, andra har svårt och missar en eller ett par månader. Vissa i gruppen kör på år efter år och har gjort hela grejen till en livsstil.

Det finns även en facebookgrupp i samma ämne där endast tjejer får vara medlemmar. Många tjejer är rädda för att vara själva i skogen och genom facebookgruppen kan de skapa gemensamma event och inspirera varandra. Är du tjej och vill bli medlem så hittar du den gruppen här: https://www.facebook.com/groups/2001692550070920/chats/

Det är väl just det här alla mina blogginlägg handlar om. Att inspirera andra och att få andra att förstå att utelivet inte är så krångligt som många tror.