Kontakta mig
Jag svarar på alla frågor - Bara roligt om du hör av dig!

Jag, Helena Traneving, har vandrat nästan alla delar av Sveriges vandringsleder.

Vandring i Sverige är inte bara fjäll utan många fina låglandsleder som exempelvis Sörmlandsleden, Bergslagsleden, Bruksleden, Skåneleden. I alla Sveriges landskap finns mängder av vandringsleder och vacker natur.

Vandringstjejen består av mig Helena Traneving och Äventyrsfamiljen som består av mig, min sambo Fredrik och hans två barn Ida 12 år och Sixten 8 år. Ibland dyker även mina egna barn upp i flödet, Rasmus 25 år och Amanda 21 år.

Välkommen att botanisera bland alla etapper och vandringar jag gjort.

2008-2009 Började vandrade minst varannan helg

2010-2011 Började vandra eller paddla varje helg 

2012 ÅRETS NÄRÄVENTYRARE 2011 -

2013 EN UTENATT I MÅNADEN  - Adventure Nights 2013

2014-2015 PEAK OF SWEDEN först i Sverige att bestiga samtliga Sveriges 25 landskaps högsta toppar samt besökt samtliga 29 nationalparker i Sverige 

2016 och våren 2017 Jägarexamen

Jag är ambassadör för Kvinnliga Äventyrare


Som ambassadör är jag en del av nätverket Kvinnliga Äventyrare och delar med mig av mina äventyr till andra med äventyrslust.

Allt jag skriver på min webb är mina egna åsikter och mina egna bilder. Ambassadörsmärket är endast en gemensam symbol för oss kvinnor som gillar att vara ute i naturen.  

Syftet är att lyfta kvinnliga äventyrare och framför allt att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv.

Helena Traneving

Norrviken

Stockholm

helena@traneving.se

Instagram @helenatraneving